Saturday, January 13, 2007

Οι ρουκέτες, ο Κουμουτσάκος και τ' αγαπημένο Κουκουέ


H τελευταία επίθεση στην αμερικάνικη πρεσβεία είχε πολύ ενδιαφέρον νομίζω, από πολλές απόψεις.Θέλω να σχολιάσω κάποια πράγματα από αυτά που διάβασα.Δανείζομαι από το in.gr:
1)Οι αρχές δεν μπορούνα να συμφωνήσουν μεταξύ τους:α)Από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοινώθηκε ότι «πρόκειται για βλήμα τύπου RPG-7, διαμέτρου 40 χιλιοστών, κινεζικής κατασκευής.Ως πιθανό έτος κατασκευής προσδιορίζεται το 1974.
β)Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Π.Στάθης, η ρουκέτα είναι ρωσικής κατασκευής του 1962(!!)
Αποφασίστε επιτέλους!Μήπως η διαφωνία οφείλεται στο ότι η ρουκέτα παίζει να ήταν από την κλεμμένη αρτίδα του συκουρίου της 17Ν?Θα δείξει.
2)
Εμφάνιση νέου υπουργού-φιλιπινέζας(που λέει και ο τζιμάκος):[...]εκτίμησε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος...Ο ποιός?;;Κουμουτσάκος;;;Αυτός τι δουλειά κάνει;Βοηθός πιστολάκι κομμώτριας;
3)
Ναι,υπήρξαν ομάδες αναρχικών στο παρελθόν με ρουκέτες!:Ερωτηθείς για το αν υπεύθυνη είναι κάποια ελληνική οργάνωση[ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Σον Μακόρμι] απάντησε: «Γνωρίζουμε από το παρελθόν ότι υπάρχουν τέτοιες ομάδες αναρχικών στην Ελλάδα και ότι ορισμένες φορές υπήρξαν βίαιες.Α, ώστε αναρχικοί την κάναν την επίθεση!Με τις ίδιες ρουκέτες που είχαν και παλιά.Αυτές που έχουν και στα Εξάρχεια και κάθε Κυριακή μεσημέρι παίζουν παίζουν paintball με ρουκέτες.Τελικά αυτό το στρατόπεδο στο Συκούριο μήπως πρέπει να συμβλιθεί με τους αναρχικούς για να τους τροφοδοτεί και νόμιμα πλέον ρουκέτες;Πολύ ρουκέτα ρε παιδί μου.Όλοι έχουν και από μία.Μήπως μόνο εγώ έχω μείνει στην απόξω;..Πάντως, ήρθε διαβασμένος ο εκπρόσωπος...
4)
Ε, να μη δικαιολογήσουμε και τις κάμερες σιγά-σιγά; Ο κ. Ρουσόπουλος διευκρίνισε επίσης ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση των καμερών στους δρόμους και για λόγους ασφαλείας πέραν των λόγων κυκλοφορίας. σύμφωνα με απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. «Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να επιτραπεί η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν αυτές οι κάμερες για λόγους ασφαλείας, πέραν των λόγων κυκλοφορίας» ανέφερε.
Αγαπημένη,μα πάντα αποτελεσματική τεχνική:κάνουμε το λαό να πιστέψει ότι είναι δικό του αίτημα η χρήση της κάμερας.Φυσικά, με αντιστρόφως ανάλογη ευκολία η
Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα δώσει τις λίστες των ανυπότακτων celebrity/επιχειρηματιών στη δημοσιότητα.Ε,τώρα τι φταίει ο καημένος ο Γιαννακόπουλος;Που είχε και φάει και βρωμόξυλο απ' τον Ράτζα!
5)Και τέλος, το αγαπημένο ΚΚΕ.Ευρεσιτεχνία παπαρολογίας και ψευτο-επαναστατικότητας:Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη σημείωσε πως η καταδίκη της ενέργειας από το ΚΚΕ είναι δεδομένη και πρόσθεσε ότι «δεν συμμεριζόμαστε, όμως, όλη αυτή τη συζήτηση που γίνεται, για την εικόνα και την καταστροφή που γίνεται στη χώρα».!!!Θεϊκό έτσι;Οι υποτίθεται αντιαμερικάνοι θεωρούν δεδομένη την καταδίκη,αλλά βρίσκουν ένα σημείο να διαφωνήσουν!Ποιο;Μα για την εικόνα της χώρας! Πολιτικός χαμαιλαιοντισμός!Και τι έγινε δηλαδή η εικόνα της χώρας, έφτιαξε;Ναι μεν,αλλά.Στα συλλαλητήρια όμως;Που όλοι οι κνίτες φωνάζουν κατά των αμερικάνων;Δηλαδή τους φωνάζουμε μόνο.Τους κάνουμε ντα στα λόγια.Να, κύριε αμερικάνε(σφαλιαρίτσα).Στις δηλώσεις όμως είμαστε κύριοι!Μην τους χαλάσουμε την καρδιά,κι αυτοί προβλήματα έχουν.

1 comment:

nahames nakanamoko said...

ma ti eisai?kataskopos eisai?

pw agorim apo tote pou apolu8hkes olo kai pio polu me entupwsiazeis!

exoume k gamw tis uphresies sth xwra mas...8a r8ei k to FBI na brei kana apodiopompaio k 8a teleiwsei to 8ema

apla autoi 8a broun autous pou tous boleuoun...dhladh:th fagama pouu th fagame t rouketitsa mas,8a doume se poion mas sumferei na ta riksoume,etsi gia na kerdisoume k emeis to kati tis mas...